De sleutel tot geluk (en blozende wangen)

Gepubliceerd op 15 december 2021 om 10:34

Die natuurlijke balans, dat zie je overal terug bij Adrienne. In haar eigen leven én dat van Ady en Nera, haar ouders waar de zepen naar vernoemd zijn.

Adrienne: “Ik vind het eigenlijk vooral belangrijk dat je teruggaat naar de basis. In je moestuin, lekker aanrommelen, back to basic. Ik kom ook uit zo’n familie: de brandnetel staat er, dus die moet je plukken. Voor thee, of stiekem door de macaroni als je je kinderen extra groente wilt voeren. Dat soort dingen zijn mensen vergeten, maar het staat gewoon in je achtertuin. En dat soort seizoensgebonden planten bevatten precies de stofjes die je lijf en je huid vaak missen.”

Het klinkt allemaal simpel, maar voor wie in de stad woont is het dat niet. Adrienne: “Ik vind het eigenlijk helemaal niet bijzonder hoe ik leef, maar als je in de stad komt zie je pas dat het wel bijzonder is. Stadsmensen moeten de natuur opzoeken: hier leeft erin. We zoeken vaak naar een geheim voor gezondheid en geluk, maar er is helemaal geen geheim. Simpel leven ís het geheim.”


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.