Algemene voorwaarden

Gepubliceerd op 15 december 2021 om 00:00

Als je een bestelling plaatst geef je als koper aan akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden. We hebben ze zo leesbaar mogelijk gemaakt, dus lees ze even goed door.

Bestellen en betalen 

In onze webwinkel zijn alle prijzen gesteld in euro’s inclusief 21% BTW, maar exclusief eventuele verzendkosten.

Je kunt betalen, zonder extra kosten met iDEAL

Na je bestelling ontvang je een bevestiging via e-mail. Mocht je na 24 uur nog geen bevestiging hebben ontvangen, neem dan contact met ons op. Je betaling moet uiterlijk 7 dagen na plaatsing van de bestelling binnen zijn. Zo niet, dan houdt zeepbar.nl zich het recht voor om je bestelling te annuleren.

Heel soms komt het voor dat een bestelling niet meteen in zijn geheel geleverd kan worden. Als dit het geval is nemen we contact op over de verdere afhandeling. Ook kun je dan eventueel je bestelling annuleren. Het reeds betaalde bedrag ontvang je dan binnen een week retour op je rekening.

Verzending 

Voor het verzenden van pakketjes maken we gebruik van de diensten van Post NL. In voorkomende gevallen kan dit een andere dienst zijn. We streven ernaar je bestelling zo snel mogelijk te versturen. Zodra je bestelling verstuurd is ontvang je een e-mail, afhankelijk van de verzendmethode staat hier een Track & Trace-code in waarmee je je bestelling kan volgen.

Zeepbar is niet aansprakelijk voor verlies en/of beschadiging van artikelen tijdens verzending.

Als je bestelling door de vervoerder niet geleverd kan worden, bijvoorbeeld omdat het adres onjuist is, en het komt bij ons terug, bieden we je de mogelijkheid om tegen betaling de bestelling nogmaals te versturen.

 

Aansprakelijkheid

Alle zeep wordt handgemaakt en kan afwijken van de foto's die je op de website ziet.

Zeepbar is niet aansprakelijk voor letsel dat is ontstaan door onjuist en/of onredelijk gebruik van de artikelen.

Zeepbar behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden zonder vooraankondiging te wijzigen.

Retourneren 

Bestellingen kunnen worden geretourneerd. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst en geschiedt op eigen kosten. Alleen producten in de originele onuitgepakte staat kunnen we terugnemen. Voordat je bestellingen terugstuurt ontvangen we graag een e-mail van je met alle informatie over de bestelling.

Als wij alle producten hebben ontvangen en hebben kunnen controleren, ontvang je het bestelbedrag binnen 7 dagen op je rekening.

Foto's en teksten 

De foto's en teksten op deze website mogen zonder expliciete voorafgaande toestemming gebruikt worden, maar enkel ter promotie van Werfzeep, mits ongewijzigd en in originele staat.

Wederverkoop 

Zeepbar mag niet worden doorverkocht in andere dan de originele verpakking. 

Vragen en opmerkingen

Heb je nog vragen over zeepbar in het algemeen of naar aanleiding van deze Algemene Voorwaarden in het bijzonder? Neem contact met ons op: info@zeepbar.nl

Typ-, zet- en drukfouten op deze website, verpakkingen en promotiemateriaal zijn voorbehouden.

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.